<br />Spansko.net Početna Spansko.net
Internet zajednica naselja Špansko

FAQFAQ   PretražiPretraži   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

ZGRADA ŠO 1-4
Idite na 1, 2, 3 ... 35, 36, 37  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
Spansko.net Početna
-> Pojedine stambene zgrade
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor Poruka
Medicci
Skoro pa sam faca

PostPostano: Utorak, Travanj, 05, 2005 10:23 pm    Naslov: ZGRADA ŠO 1-4 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim novim susjedima. Predlažem da radi lakšeg pregleda igre dok se konačno jednog dana ne uselimo u naše stanove, konkretne teme, probleme i rješenja za svaku zgradu posebno - otvorimo posebne teme, a ono što se tiće svih zgrada da pratimo na forumu kao i do sad. Ja sutra 06.04.2005. idem na dogovor za preinake u svom stanu pa Vam javim rezultate. Okbo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
goga
Gost

PostPostano: Srijeda, Travanj, 06, 2005 7:38 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

ideš li na dogovor u APN ili na gradilište Question
[Vrh]
kizo
Skoro pa sam faca

PostPostano: Četvrtak, Travanj, 07, 2005 2:37 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Odlično. I mene zanima isto. Jedva čekam dojmove i način kak' si prošel.
Budući sam stanar 1-4.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
IR-1
Gost

PostPostano: Petak, Travanj, 08, 2005 10:09 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav,
I ja sam buduči stanar zgrade 1-4.
Da li netko zna što se dešava sa liftom u našoj zgradi? Navodno da će kretati sa 1. kata i da bi se to trebalo preprojektirati. Izvođač baš nije presretan jer mu to uzima vremena i neće stići završiti zgradu do zadanog roka.
Da li ste uspjeli dogovoriti neke promjene?
POSDRAV !!!!!!!!!!!!!!!
[Vrh]
AD
Gost

PostPostano: Petak, Travanj, 08, 2005 2:05 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

IR-1,
Udruga je postavila pitanje APN-u vezano uz sjeverni lift naše zgrade 1-4. Odgovor APN-a je na forumu, a glasi:"Pristup invalidnim osobama omogućen je do južnog dizala koje kreće iz nivoa prizemlja.
Pristup invalidnim osobama srednjem dizalu omogućen je iz nivoa podruma-garaža i prizemlja.
Pristup invalidnim osobama sjevernom dizalu nije moguć jer to dizalo kreće tek sa prvoga podesta između prizemlja i prvoga kata (zbog toga da se ispod njega u podrumu može izgraditi potreban broj garaža)"

Kako je sjeverni lift i dalje izveden s kretanjem s prvog kata (nema otvora na podestu), zatraženo je pojašnjenje izvedbe na terenu. Dobiven je odgovor da će sjeverni lift biti izveden s prvog podesta kako je u projektu.

Ostale uočene nedostatke možemo prokomentirati u sekciji zgrade 1-4 na sljedećem sastanku udruge 17.10.
[Vrh]
AD
Gost

PostPostano: Petak, Travanj, 08, 2005 2:08 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Greška - sljedeći sastanak 17.4. u 10 sati
[Vrh]
Medicci
Skoro pa sam faca

PostPostano: Petak, Travanj, 08, 2005 7:56 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav susedi! U dva navrata nisam uspio dobiti odgovornu osobu ili nadzornog inžinjera na gredilištu. Iz APN-a su me uputili da se u svezi preinaka javim na telefon 6331-111. Danas sam očito zvao prekasno, no sutra idem ponovno na gradilište pa Vam javim mogućnosti ili nemogućnosti. Ujedno dal je ziher za taj sastanak 17.04. u 10.00? Vezano uz lift izgleda da bu ruta od garaže do stana u zimskim periodima uz snjijeg, vjetar i hladnoću bila prava avantura!
[Vrh]
goga
Gost

PostPostano: Utorak, Travanj, 12, 2005 7:21 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda sused, ima li šta novo?
Kako je prošlo sa APN-om?
[Vrh]
*Žac
Gost

PostPostano: Utorak, Travanj, 12, 2005 11:29 am    Naslov: 6.kat Citirajte i odgovorite

Very Happy Lijep pozdrav svim susjedima i priključujem se u sve akcije vezane za zgadu 1-4. Zanima me preinaka kao i natkrivanje terase za koju imam konkretan prijedlog.
Bilo bi dobro sakupiti što više prijedloga kao i nekoliko ponuda pa odabrati najpovoljniju vidimo se 17 ali se i čujemo preko ovog foruma...
[Vrh]
kizo
Skoro pa sam faca

PostPostano: Srijeda, Travanj, 13, 2005 3:04 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda susjed, jesmo li isposlovali što ili nismo.

Mene toliko ne zanimaju zidovi jer i nemam neke ideje, no zanima me mogućnost ugradnje tuš kabine ili hidromasažne neke kade, a umjesto predviđene klasične kade. Zna li netko nešto o tome.
Inače, bio sam nedavno u stanu. Dojmovi su neodređeni. 1. kat je ok, s jedne strane, no one sobe okrenute prema unutrašnjoj ''rupi'' naše zgrade bit će malo mračnije. No, kaj mogu. Ionak nema nikoga doma do poslije podne-večer.
Jedino mi nije jasna bila jedna žica u dnevnoj sobi. Ostale su žice, u cijevima, no ova je samo sgipsana i visi. Je li to neki propust, ima li ih loš ili sam u krivu.
Ajde, pišite o svojim iskustvima. Bilo nas je puno te nedjelje po zgradama. Što ste primjetili i imate li kakve ideje za preinake.
[Vrh]
IR-1
Gost

PostPostano: Srijeda, Travanj, 13, 2005 8:12 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav,
E moj Kizo ideja je bilo puno dok sam danima i noćima gledala u nacrt stana ali su me izvođači na žalost brzo ohladili svojom krutošću za bilo kakve izmjene.
Naravno da je jedna od želja bila tuš kabina ali iskreno sumljam u to.
Što se tiče mraka u sobama okrenutim prema "rupi" na 1. katu i meni je prao mrak na oči, ali me tješi isto što i tebe što nas nema doma do kasno popodne.
[Vrh]
kizo
Skoro pa sam faca

PostPostano: Četvrtak, Travanj, 14, 2005 7:11 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možda nam bar stave na te prozore neka metalizirana stakla. Smanjila bi se vidljivostu iz vana u sobe, a i moguće bi bila reflaksija kakve-takve svjetlosti, pa bi bilo više svjetla u rupi.
Ha, dobra ideja ? Je l' se to da složiti, zna li tko ?
[Vrh]
IR-1
Gost

PostPostano: Četvrtak, Travanj, 14, 2005 10:18 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eh, po meni onako kao laiku izgleda da s tim ne bi baš puno dobili jer ta stakla slabije propuštaju svjetlost.
Možeš misliti kako bi se slatko nasmijao naš izvođač kada bi mu to predložili.
Eventualno možeš sam kasnije nalijepiti foliju.
Što se tiće pogleda u sobe mislim da smo bar u ovom imali sreće jer nam stan gleda na zapadnu stranu pa ispod prozora nema onog podesta.
[Vrh]
Medicci
Skoro pa sam faca

PostPostano: Petak, Travanj, 15, 2005 10:01 pm    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima: Imam nekaj vijesti ne baš da vas razveselim, ali joj! Konačno sam uhvatio nadzornog gradilišta na radnom mjestu koji mi definitivno veli da pismenim putem uruđbiram na APN zahtjev za preinake po mogućnosti sa nacrtom. To mi je izgledalo ok i taman nakon nekog vremena dobijem broj telefona od gospona Zrinšćaka iz APN (6331-649) nadzornoga za našu zgradu kad ono čovijek na GO do ponedjeljka. Pitam ovoga na gradilištu kaj veli o mojim prijedlozima za preinake, a on da to nije problem, ali da se požurim jer drugi tjedan delaju prezide u mom stanu na 6. katu. Dobro velim ja sebi idem videti kaj se događa u stanu, a tamo PPAAFFFFFFF! Čovječe rupa u podu i priprema za dimnjak na sredini dnevnog boravka. Odozdo viri dimnjak iz 5. kata. Šok, nevjerica i totalno ludilo. Odem opet do ovog nadzornog, a on poludi jer se šećem po gradilištu. Velim dobro, ali kaj s dimnjakom. Kaže on meni da ga u mojem dnevno boravku nebu: Danas sam naučio da dimnjak nemora izaći kroz krov, nego završava na predzadnjem katu. POLUDEL BUM. INAĆE USPUT MI JE REKAL DA OČEKUJEMO USELJENJE VEĆ U PROLJEĆE!?! E PA SAD MI RECITE DI JE VRAPĆE?
[Vrh]
kizo
Skoro pa sam faca

PostPostano: Ponedjeljak, Travanj, 18, 2005 7:40 am    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma kakvo Vrapće. Lakše je do Jankomira. Manja je gužva !
Šalim se, naravno. Znam da vam nije do zaje........, no nadam se da će se sve te nebuloze riješiti i da ćemo se svi skupa tome na kraju smijati. Samo kada. Kaj je reker majstor s gradilišta ?
Na proljeće ? Ovo ili druge godine ?
[Vrh]
Your Ad Here
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
Spansko.net Početna
-> Pojedine stambene zgrade
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3 ... 35, 36, 37  Sljedeće
Stranica 1 / 37.

Skoči na forum: