| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor |
Poruka |
qiko Gost
|
Postano: Subota, Rujan, 03, 2005 6:18 pm Naslov: |
|
|
| Subota popodne 5 sati, radnici stavljaje fasadu punom parom. Izgleda da će biti vanjska fasada kombinacija plavih. Na prizemlju su postavljena ulazna u stan i izgledaju osim neke loše plave boje i ne baš neke kvalitete. |
|
| [Vrh] |
|
 |
bimbo Velim tu i tam nekaj
|
Postano: Nedjelja, Rujan, 04, 2005 11:11 am Naslov: |
|
|
Bijah otprilike u isto vrijeme na gradilištu. Vrata loša, boja blijeda - nadam se da će biciti još koju "ruku" na njih. Ako ne, morat ću sam. Anyway, to aktualizira priču o protuprovalnim vratima - ja sam za.
Vrata u prizemlju, nakon što su postavljena, zaključavaju se. To će malo otežati pristup i razgledavanju stanova u budućnosti. Veli mi čuvar na gradilištu (bio je jako sustretljiv ) da se za ulazak u zaključane stanove mora dogovoriti s nadzornim.
Otprije znam broj nadzornog:
molim preko privatne poruke zatražiti isti. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Vrapčak Velim tu i tam nekaj
Pridružen: 18. 04. 2005. (12:48:55) Postovi: 48 Lokacija: Zg |
Postano: Ponedjeljak, Rujan, 05, 2005 10:43 am Naslov: garaže |
|
|
Pozdrav,
Uzeli smo garažu u vašoj zgradi jer ih naša(5-2) nema, a čekati zgradu 1-7(koja je bliža) nije tako izvjesno(ima nešto neriješeno). Dali će u garažama biti utičnice za struju? OK pozicija za svijetlo je predviđena.
Unaprijed hvala |
|
| [Vrh] |
|
 |
guesttest Gost
|
Postano: Utorak, Rujan, 06, 2005 7:54 am Naslov: |
|
|
.
Naša zgrada je najbolja |
|
| [Vrh] |
|
 |
GSFC Savrsen u svakom postu
Pridružen: 19. 01. 2005. (07:41:48) Postovi: 652 Lokacija: Spansko-Oranice 4-2 |
Postano: Utorak, Rujan, 06, 2005 8:06 am Naslov: |
|
|
| Cestitam! |
|
| [Vrh] |
|
 |
guesttest Gost
|
Postano: Utorak, Rujan, 06, 2005 8:15 am Naslov: |
|
|
Ma šalim se malo. Sve su divne i neznam koja je ljepša. Kvart kad se uredi bit će super.
Ovo su samo izljevi sreće što napokon selimo u svoj stan. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Hastur Gost
|
Postano: Četvrtak, Rujan, 08, 2005 7:17 pm Naslov: |
|
|
Jučer sam prošla blizu naše "ljepotice" i skužila da fasada napreduje izvrsno. Dečkima se valjda žuri prije jesenskih kiša.
Prema dosad viđenom čini mi se da možemo računati s 4. mjesecom 2006. .
Ima netko ideju za niske pregrade između dvije susjedne lođe?
Pozdrav susjedi,
Hastur |
|
| [Vrh] |
|
 |
Gost
|
Postano: Petak, Rujan, 09, 2005 1:54 pm Naslov: |
|
|
pozdrav svima!
zanima me da li je netko bio u razgledavanju dvoetažnih stanova? molim Vas za dojmove  |
|
| [Vrh] |
|
 |
guesttest Gost
|
Postano: Petak, Rujan, 09, 2005 2:39 pm Naslov: |
|
|
Što se tice balkona mi smo odmah primjetili da će biti po dva spojena, pa smo izabrali onaj stan koji ima odvojeni balkon od drugog , a vezan uz zid dvoetažnog stana. Vjerojatno će većina podizati neke pregrade između.
A dvoetažni stanovi su super: velika dnevna soba, gore još tri spavaće...
jedino možda da je kuhinja do dnevne, a ne da ih dijele stepenice na drugu etažu.
http://www.apn.hr/slike_tlocrti/27942.jpg/.
Da imam mogućnosti, ne bi imao ništa protiv.
Pozdrav!
. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Hastur Gost
|
Postano: Nedjelja, Rujan, 11, 2005 9:36 pm Naslov: |
|
|
Danas sam skoknula do nase zgrade.
Stavili su ulazna vrata od stanova mislim sve do drugog kata.
Vrata su zakljucana pa smo lijepo poljubili vrata.
Ima li mozda netko saznanja o skupnim obilascima zgrade ili nekom drugom modusu razgledavanja stana s obzirom da se pocelo sa zakljucavanjem stanova?
Aha, promijenili su izgled kvake na ulaznim vratima pa je sada umjesto velike broncane kvake postavljena srebrna kvaka.
Na jednim vratima u prizemlju mogao se vidjeti pretpostavljam finalni izgled vrata, koja su ipak prefarbana guscom bojom u tamno plavo-sivkasto nijansu sa lak sjajem.
Malo smo prosli i kvartom. Biti ce to lijepi kvart (nadam se da ce ispostovati plan sa zelenjem i parkovima).
Pozdrav,
Hastur |
|
| [Vrh] |
|
 |
Gost
|
Postano: Ponedjeljak, Rujan, 12, 2005 12:53 pm Naslov: |
|
|
ja sam također jučer malo prošetala budućim kvartom. zgrada 1-6 se počela bojiti tamno plava i siva kombinacija, u svakom slučaju, jako lijepa će biti, dobar izbor  |
|
| [Vrh] |
|
 |
bimbo Velim tu i tam nekaj
|
Postano: Ponedjeljak, Rujan, 12, 2005 7:48 pm Naslov: |
|
|
I ja navratih jučer. Sve je ljepše...plavi dovratnici, svijetlija vrata, pločice na balkonima itd.
Jedino je bio neki mrki čuvar pa nas je pojurio. Al' ne marim...  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Gost
|
Postano: Utorak, Rujan, 13, 2005 11:16 am Naslov: |
|
|
a što mislite o tunelima koji spajaju zgrade?  |
|
| [Vrh] |
|
 |
guesttest Gost
|
Postano: Utorak, Rujan, 13, 2005 11:33 am Naslov: |
|
|
Ti tuneli mi baš nisu najsretnije rješenje, radije bi da su normalni ulazi, ali šta je tu je. Nije mi toliko značajno kad znam da ulazim u svoj stan.
Kakve pločice stavljaju na balkone? Nisu valjda plave ko u kuhinji. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Gost
|
Postano: Utorak, Rujan, 13, 2005 12:09 pm Naslov: |
|
|
i meni tuneli u ovoj fazi rada izgledaju, skoro pa glupo, ali na slici zgrade kakva će biti u konačnici i nije tako loše. samo, ne vidim svrhu
pločice su mislim neke sivkaste, nisam vidjela ali tako se priča
kuhinju ćemo prvu razbiti i kupiti nove. a kaj drugo? |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|